DSC_0228

17/06/2015

404

 

Välkommen

Jag heter Carolina Klüft och är före detta friidrottare. Jag är fortfarande mångkampare och har en ”multimind” men med helt nya grenar. Jag arbetar som projektledare på en organisation som heter Generation Pep och utöver det är jag föreläsare, författare, programledare och samhällsengagerad. Den 21, 22 och 23 nov finns det möjligheten för allmänheten att köpa biljetter till min föreläsning ”Livet är en sjukamp – min väg till prestation, balans och mening”. Jag kommer till Gävle den 21 nov, Östersund den 22 nov och Järvsö den 23 nov. Här kan du boka din biljett. 

Boka!

Föreläsningar

Är du som privatperson intresserad av att gå på en av mina föreläsningar? Nu finns det en unik chans i Gävle 21 nov, Östersund 22 nov och Järvsö 23 nov. Boka din biljett här redan idag

Är ditt företag intresserade av en inspirerande föreläsning som tar upp ledarskap, målsättningsarbete, teamkänsla, prestation och självkänsla då ska ni höra av er och boka en  föreläsning. Mina föreläsningar bygger på min bok ”Livet är en sjukamp – min väg till prestation, balans och mening” och har fått fina omdömen och har blivit mycket uppskattade.

Läs mer...

Camps

Varje sommar anordnar vi Carro Camp I Växjö som innehåller mycket friidrott och som också handlar om rörelseglädje, gemenskap, glädje och självkänsla. Inbjudan Carro Camp 2018

Carolina och Patrik Klüft ordnar också camps för vuxna som kallas Klüft Camp. Det är absolut inget elitläger utan riktiga må-bra dagar för den som vill få en kick-start i sin personliga utveckling både vad gäller fysisk och mental hälsa.

Läs mer...

 

Samhällsengagemang

Samhällsfrågor har alltid intresserat mig. På olika sätt försöker jag bidra till att skapa förändring mot en mer hållbar värld. Det kan låta pretentiöst men för mig handlar bara om sunt förnuft. Jag gör det inte för att vara god utan för att jag tycker det är min skyldighet som medmänniska att använda den kraft jag har. Det är så mycket som känns tungt och hopplöst i vårt samhälle men jag orkar inte leva om jag inte försöker göra något åt det. Att skapa en hållbar värld är ett oerhört tufft mål men det enda misslyckandet vore att sluta försöka…

 

Läs mer...

 

Tankar och Tips

Här delar jag tillsammans med andra personer med oss av våra tips och tankar kring olika ämnen. Allt från vardagsbestyr till politiska frågor. Mest kommer vi troligtvis att beröra idrott, ledarskap, målsättningsarbete, fysisk och mental träning.

 

Läs mer...

 

 

Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! År 2012 slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Numera ägnar jag mig fortfarande åt mångkamp men med helt andra grenar därför kallar jag mig själv för en multiminder. Jag arbetar halvtid som projektledare på organisationen Generation Pep och den övriga tiden driver jag mitt eget företag som heter Multimind. Där har jag bland annat tagit på mig uppdrag som författare, programledare, föreläsare och konferencier.

Multimind handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min idrottskarriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu fokuserar jag på helt nya äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB