08

Inspiration

Att få dela med sig av sina erfarenheter och inspirera andra människor är spännande och utmanande. De som är intresserade får gärna ta del av det som ni tycker passar er bäst. I september 2016 släppte jag min första bok. Det är en bok som handlar om mig som idrottare men framför allt som människa. Livet går upp och ner och idrottskarriären har varit en nyttig skola för mig att få kunskap om mig själv och andra. I boken berättar jag mer mina verktyg som jag har använt mig av för att stärka min självkänsla, balansera prestationer och nå framgång.

Föreläsningar

Jag föreläser emellanåt för olika typer av målgrupper. Den röda tråden är min idrottskarriär med historier, insikter och verktyg som jag har upplevt och skapat. Är detta något du/ni är intresserad av? Kontakta mig på carro@mulimindlife.se.
Läs mer...

Tankar och Tips

Här kommer jag tillsammans med andra personer med olika typer av erfarenheter och kunskaper tipsa om vägledning inom skilda områden.
Läs mer...


ryskadockor

Multimind

Jag heter Carolina Klüft och jag brinner för mångfald och variation. Livet blir roligare, mer lärorikt och spännande på olika nivåer, i olika nyanser och med olika mål och intressen.

Läs mer...

Idrott

Idrott och hälsa är en viktig grundpelare i mitt liv. På olika sätt vill jag behålla idrottens unika betydelse i mitt liv och försöka ge tillbaka en liten del av allt det jag har fått genom åren.

Läs mer...


old-shoes

Samhälle

Samhällets olika komponenter och ramar är en förutsättning för att vi ska kunna få vara unika samtidigt som vi skapar gemenskap och solidaritet. Samhällsintresset är en livsstil för mig.

Läs mer...kotte


glas

Inspiration

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och tar gärna del av andras. Möten med människor är guldmedaljer i vardagen.

Läs mer...


kritor

Glada klotterväggen

Dela med dig av roliga historier, goda exempel och lärorika erfarenheter. Sprid din positiva energi till andra.

Läs mer...Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! För nio månader sedan slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Just nu är jag i uppstarten av mitt nya liv och ännu vet jag inte var det landar. Vad jag vet är att jag tycker det är spännande och att Multimind kommer att vara en viktig del i mitt liv. Det handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Än så länge är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på efter hand. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min karriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu kavlar jag upp ärmarna för nästa äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB