Aktuellt

Just nu går vi i väntans tider på att en ny familjemedlem ska komma till världen men det händer trots det en hel del kul just nu.

  • På lördag går det sista avsnittet av Duellen som har rullat på SVT under hösten. Det har snabbt blivit ett mycket uppskattat program för hela familjen. Missa inte sista avsnittet som bjuder på en riktigt häftig duell mellan ett Jas plan och en supersportbil.Carolina är programledare tillsammans med Micke Leijnegard och programmet börjar kl 20.00 på SVT på lördag.
  • Carolinas bok; Livet är en sjukamp – min väg till prestation , balans och mening, har precis kommit ut i pocket och har redan sålt bra. Missa inte att köpa en du också. Om ljudbok passar dig bättre kommer den också inom kort. Vill du har mer av statistik, intervjuer, radio och tv inslag ska du ladda ner appen/ibook till din surfplatta. Den finns att hitta i play butiken om du har android och i Ibooks om du har apple. Den kostar bara 79 kr.
  • Patrik fortsätter sitt arbete som elitutvecklingsansvarig i Östersund ishockeyklubb. Alla lag (J18, J20 och A-lag) har börjat säsongen starkt. Trots det är det viktigt att fortsätta arbeta med detaljer och hela tiden utveckla verksamheten, spelarna och ledarna för fortsatta framgångar och trygga steg framåt.Välkommen

Den här sida är under uppbyggnad. Ursäkta röran:-) Jag heter Carolina Klüft och är före detta friidrottare. Jag är fortfarande mångkampare och har en multimind men med helt nya grenar. Jag arbetar som projektledare på en organisation som heter Generation Pep och utöver det är jag föreläsare, författare, programledare och samhällsengagerad. Välkommen till min sida.

Läs mer...

Föreläsningar

Är ditt företag intresserade av en inspirerande föreläsning som tar upp ledarskap, målsättningsarbete, teamkänsla, prestation och självkänsla då ska ni höra av er och boka en  föreläsning. Carolina Klüfts föreläsningar bygger på hennes bok “Livet är en sjukamp – min väg till prestation, balans och mening” och har fått fina omdömen och är mycket uppskattade.

Läs mer...

Camps

Vi anordnar olika camps. Ett som vi kallar Carro Camp som riktar sig till ungdomar 13-15 år. Varje sommar innan midsommar har vi ett roligt camp I Växjö som innehåller mycket friidrott men som mer och mer kommer att handla om rörelseglädje, gemenskap, glädje och självkänsla. Att vara friidrottsintresserad är positivt men inte ett måste. Vem som helst som har åldern inne är välkommen att ha roligt tillsammans med oss. Mer information kommer inom kort.

För övrigt ordnar Carolina och Patrik Klüft camps för vuxna som kallas Klüft Camp. Det är absolut inget elitläger utan ett riktiga må-bra dagar för den som vill få en kick-start i sin personliga utveckling båda vad gäller fysisk och mental hälsa. Det första Klüft Camp kommer att anordnas på vackra Orbaden spa och resort den 1-3 juni. Håll utkik för mer info.

Läs mer...

glas

Inspiration

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och tar gärna del av andras. Möten med människor är guldmedaljer i vardagen.

Läs mer...


kritor

Glada klotterväggen

Dela med dig av roliga historier, goda exempel och lärorika erfarenheter. Sprid din positiva energi till andra.

Läs mer...Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! För nio månader sedan slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Just nu är jag i uppstarten av mitt nya liv och ännu vet jag inte var det landar. Vad jag vet är att jag tycker det är spännande och att Multimind kommer att vara en viktig del i mitt liv. Det handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Än så länge är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på efter hand. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min karriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu kavlar jag upp ärmarna för nästa äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB