Aktuellt

Just nu går vi i väntans tider på att en ny familjemedlem ska komma till världen men det händer trots det en hel del kul just nu.

  • På lördag går det sista avsnittet av Duellen som har rullat på SVT under hösten. Det har snabbt blivit ett mycket uppskattat program för hela familjen. Missa inte sista avsnittet som bjuder på en riktigt häftig duell mellan ett Jas plan och en supersportbil.Carolina är programledare tillsammans med Micke Leijnegard och programmet börjar kl 20.00 på SVT på lördag.
  • Carolinas bok; Livet är en sjukamp – min väg till prestation , balans och mening, har precis kommit ut i pocket och har redan sålt bra. Missa inte att köpa en du också. Om ljudbok passar dig bättre kommer den också inom kort. Vill du har mer av statistik, intervjuer, radio och tv inslag ska du ladda ner appen/ibook till din surfplatta. Den finns att hitta i play butiken om du har android och i Ibooks om du har apple. Den kostar bara 79 kr.
  • Patrik fortsätter sitt arbete som elitutvecklingsansvarig i Östersund ishockeyklubb. Alla lag (J18, J20 och A-lag) har börjat säsongen starkt. Trots det är det viktigt att fortsätta arbeta med detaljer och hela tiden utveckla verksamheten, spelarna och ledarna för fortsatta framgångar och trygga steg framåt.


ryskadockor

Multimind

Jag heter Carolina Klüft och jag brinner för mångfald och variation. Livet blir roligare, mer lärorikt och spännande på olika nivåer, i olika nyanser och med olika mål och intressen.

Läs mer...

Idrott

Idrott och hälsa är en viktig grundpelare i mitt liv. På olika sätt vill jag behålla idrottens unika betydelse i mitt liv och försöka ge tillbaka en liten del av allt det jag har fått genom åren.

Läs mer...


old-shoes

Samhälle

Samhällets olika komponenter och ramar är en förutsättning för att vi ska kunna få vara unika samtidigt som vi skapar gemenskap och solidaritet. Samhällsintresset är en livsstil för mig.

Läs mer...kotte


glas

Inspiration

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och tar gärna del av andras. Möten med människor är guldmedaljer i vardagen.

Läs mer...


kritor

Glada klotterväggen

Dela med dig av roliga historier, goda exempel och lärorika erfarenheter. Sprid din positiva energi till andra.

Läs mer...Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! För nio månader sedan slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Just nu är jag i uppstarten av mitt nya liv och ännu vet jag inte var det landar. Vad jag vet är att jag tycker det är spännande och att Multimind kommer att vara en viktig del i mitt liv. Det handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Än så länge är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på efter hand. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min karriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu kavlar jag upp ärmarna för nästa äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB