Ett roligt besök…

16/06/2015

Idag har vi haft en fullspäckad dag med mycket roliga saker. Dagen började som vanligt med morgonjogg och sedan ett förmiddagspass med våra duktiga gästtränare Anna Wessman och David Kallebäck. Carro körde också ett längdpass med gänget. Efter lunch fick vi fint besök av den flerfaldiga världsmästaren och världsrekordhållaren David Lega. Han var mycket inspirerande och kom med många bra tankar och tips. Alla Carro campare verkade tycka det var spännande och ställde mycket frågor. Vi är väldigt tacksamma att David tog tid från sitt späckade schema för att besöka oss. Tack snälla David! På eftermiddagen besökte vi gymnastikhallen i Växjö dit Anna och Ida kom för att hålla ett roligt och tufft träningspass. Det syntes att alla tyckte det var väldigt roligt, alla små skavanker glömdes bort inklusive Carros nackspärr. Till och med Carita och Ingalill gjorde fina gymnastiska övningar:-) Anna och Ida avslutade träningen med ett riktigt tufft styrkepass som ni alla krigade er igenom på att superbra sätt! Ikväll är kvällen fri till att vila eller hitta på roliga saker på egen hand.

404


ryskadockor

Multimind

Jag heter Carolina Klüft och jag brinner för mångfald och variation. Livet blir roligare, mer lärorikt och spännande på olika nivåer, i olika nyanser och med olika mål och intressen.

Läs mer...

Idrott

Idrott och hälsa är en viktig grundpelare i mitt liv. På olika sätt vill jag behålla idrottens unika betydelse i mitt liv och försöka ge tillbaka en liten del av allt det jag har fått genom åren.

Läs mer...


old-shoes

Samhälle

Samhällets olika komponenter och ramar är en förutsättning för att vi ska kunna få vara unika samtidigt som vi skapar gemenskap och solidaritet. Samhällsintresset är en livsstil för mig.

Läs mer...kotte


glas

Inspiration

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och tar gärna del av andras. Möten med människor är guldmedaljer i vardagen.

Läs mer...


kritor

Glada klotterväggen

Dela med dig av roliga historier, goda exempel och lärorika erfarenheter. Sprid din positiva energi till andra.

Läs mer...Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! För nio månader sedan slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Just nu är jag i uppstarten av mitt nya liv och ännu vet jag inte var det landar. Vad jag vet är att jag tycker det är spännande och att Multimind kommer att vara en viktig del i mitt liv. Det handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Än så länge är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på efter hand. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min karriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu kavlar jag upp ärmarna för nästa äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB