Träning, Växjöjakten och dans…

17/06/2014

Idag har det varit en dag med mycket variation. Träning på förmiddagen, idag inomhus i fina Telekonsult arena. Erica Lantz var på besök och avslutade passet med ett tufft bålpass. Alla kämpade på bra, riktiga krigare! Eftermiddagen ägnades sedan åt den klassiska Växjöjakten som åter var med på programmet efter att ha haft ett upphåll under förra året. Lag 7 med Ebba, Carl, Jonathan, Emila och Julia gick segrande ur denna batalj som innehöll ett antal uppdrag och sms-frågor. Kvällen avslutade vi med härlig dans där Anna Glemne såg till så att vi såg ut som riktiga dansstjärnor. Hon satte alla på prov med olika kombinationer, rytmer och steg. Mycket imponerande inlevelse och koncentration av Carro Camparna. Solen börjar gå ner och förhoppningsvis ligger allihop och sover just nu och laddar upp inför ännu en dag. (men förmodligen är nog några uppe och busar lite:-)

404


ryskadockor

Multimind

Jag heter Carolina Klüft och jag brinner för mångfald och variation. Livet blir roligare, mer lärorikt och spännande på olika nivåer, i olika nyanser och med olika mål och intressen.

Läs mer...

Idrott

Idrott och hälsa är en viktig grundpelare i mitt liv. På olika sätt vill jag behålla idrottens unika betydelse i mitt liv och försöka ge tillbaka en liten del av allt det jag har fått genom åren.

Läs mer...


old-shoes

Samhälle

Samhällets olika komponenter och ramar är en förutsättning för att vi ska kunna få vara unika samtidigt som vi skapar gemenskap och solidaritet. Samhällsintresset är en livsstil för mig.

Läs mer...kotte


glas

Inspiration

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och tar gärna del av andras. Möten med människor är guldmedaljer i vardagen.

Läs mer...


kritor

Glada klotterväggen

Dela med dig av roliga historier, goda exempel och lärorika erfarenheter. Sprid din positiva energi till andra.

Läs mer...Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! För nio månader sedan slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Just nu är jag i uppstarten av mitt nya liv och ännu vet jag inte var det landar. Vad jag vet är att jag tycker det är spännande och att Multimind kommer att vara en viktig del i mitt liv. Det handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Än så länge är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på efter hand. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min karriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu kavlar jag upp ärmarna för nästa äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB