DSC_0177

19/06/2013

404Välkommen

Den här sida är under uppbyggnad. Ursäkta röran:-) Jag heter Carolina Klüft och är före detta friidrottare. Jag är fortfarande mångkampare och har en multimind men med helt nya grenar. Jag arbetar som projektledare på en organisation som heter Generation Pep och utöver det är jag föreläsare, författare, programledare och samhällsengagerad. Välkommen till min sida.

Läs mer...

Föreläsningar

Är ditt företag intresserade av en inspirerande föreläsning som tar upp ledarskap, målsättningsarbete, teamkänsla, prestation och självkänsla då ska ni höra av er och boka en  föreläsning. Carolina Klüfts föreläsningar bygger på hennes bok ”Livet är en sjukamp – min väg till prestation, balans och mening” och har fått fina omdömen och är mycket uppskattade.

Läs mer...

Camps

Vi anordnar olika camps. Ett som vi kallar Carro Camp som riktar sig till ungdomar 13-15 år. Varje sommar innan midsommar har vi ett roligt camp I Växjö som innehåller mycket friidrott men som mer och mer kommer att handla om rörelseglädje, gemenskap, glädje och självkänsla. Att vara friidrottsintresserad är positivt men inte ett måste. Vem som helst som har åldern inne är välkommen att ha roligt tillsammans med oss. Inbjudan hittar du här: Inbjudan Carro Camp 2018

För övrigt ordnar Carolina och Patrik Klüft camps för vuxna som kallas Klüft Camp. Det är absolut inget elitläger utan riktiga må-bra dagar för den som vill få en kick-start i sin personliga utveckling båda vad gäller fysisk och mental hälsa. Det första Klüft Camp kommer att anordnas på vackra Orbaden spa och resort den 1-3 juni. Håll utkik för mer info.

Läs mer...

 

 

Samhällsengagemang

Samhällsfrågor har alltid intresserat mig. På olika sätt försöker jag bidra till att skapa förändring mot en mer hållbar värld. Det kan låta pretentiöst men för mig handlar bara om sunt förnuft. Jag gör det inte för att vara god utan för att jag tycker det är min skyldighet som medmänniska att använda den kraft jag har. Det är så mycket som känns tungt och hopplöst i vårt samhälle men jag orkar inte leva om jag inte försöker göra något åt det. Att skapa en hållbar värld är ett oerhört tufft mål men det enda misslyckandet vore att sluta försöka…

Läs mer...

Blog

Här delar jag tillsammans med andra personer med oss av våra tips och tankar kring olika ämnen. Allt från vardagsbestyr till politiska frågor. Mest kommer vi troligtvis att beröra idrott, ledarskap, målsättningsarbete, fysisk och mental träning.

Läs mer...Jag heter Carolina Klüft och är mångkampare i hjärtat. Jag tror att vi behöver mångfald i våra liv för att utvecklas, utmanas och framför allt för att ha roligt! För nio månader sedan slutade jag med elitidrott, en resa som har givit mig så många härliga stunder och erfarenheter. Just nu är jag i uppstarten av mitt nya liv och ännu vet jag inte var det landar. Vad jag vet är att jag tycker det är spännande och att Multimind kommer att vara en viktig del i mitt liv. Det handlar inte bara om mig och min resa även om utgångspunkten finns i den, det handlar om att ta ställning, engagera sig och bidra till ett samhälle som blir mer hållbart på alla olika nivåer. Än så länge är sidan under uppbyggnad och kommer att fyllas på efter hand. Ett stort tack till alla ni där ute som har stöttat mig genom min karriär. Ert stöd och engagemang har givit mig så mycket energi, nu kavlar jag upp ärmarna för nästa äventyr.

Carolina Klüft

© Multimind AB